A leszámolásos bűncselekményekkel összefüggésbe hozott Portik Tamás tartott a 2010-es kormányváltástól. Állítólag a Gyurcsány-féle csapat kémelhárítását vezető Laborc Sándornak elmondta, ha megbukik az MSZP, neki vége. A menekülőutakat kereső Portik fideszes politikusokról is beszélhetett Laborcnak. A Magyar Nemzet kormányzati forrásai szerint Gyurcsányék az alvilággal szövetkeztek. Hétfőn már a Népszabadság is igyekezett árnyalni szombaton megjelent információit, és Portik Tamás környezetére hivatkozva közölte, a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfinak semmi szüksége nem lett volna az egyik vezető MSZP-s politikushoz közel álló Vajtó Lajos közvetítésére, ha korrupt rendőrökről akart volna információt adni a titkosszolgálatoknak. Portik még az „olajos” időkből több magas rangú volt titkosszolgálati vezetővel is szinte napi kapcsolatban állt, köztük olyanokkal is, akiknek nem okozott volna gondot az információk továbbítása közvetlenül Laborc Sándorhoz, a Nemzetbiztonsági...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A Népszabadság csupán egyetlen apróságról nem tesz említést. Nevezetesen arról, hogy a titkosszolgálatokat nem lehet pártpolitikai célokra felhasználni, így számos kérdést vet fel, hogy a Gyurcsány-kormány kémelhárításának vezetője és Portik Tamás találkozóin fideszes politikusokról beszélgetett."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.