Feljelentették a kormányt az Európai Uniónál a húságazat miatt. Brüsszel arra figyelmezteti a kabinetet, hogy semmiképpen ne adjon állami támogatást a Gyulai Húskombinátnak és a Kapuvári Húsüzemnek, mert az unió azonnal eljárást indít hazánk ellen. Budai Gyulát, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárát Verebes Károly kérdezte a Lánchíd Rádió Reggeli hírjárat műsorában.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Nyilván az EU darálná be, már megint ez a szolga média kavarja a szart...

Érdekes amúgy, hogy Viktorka azt mondta, a felsőoktatás működjön tisztán piaci alapon, akkor ezeknek a cégek miért nem úgy kell működnie? Ja, ezekbe öntik az állami forintot, hogy aztán majd a haverok ki tudják szivattyúzni belőle, egy egyetemből meg viszonylag nehéz kilopni a pénzt mi.

Végül is Simicskának és Nyergesnek még nincs saját egyeteme. Ha lenne, tuti azok is kapnák a támogatás nyakra-főre, nem mondana olyat a führerünk, hogy tartsák el magukat piaci alapon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@sziráki ágnes: Az ELTE-vizsgálatot is nézd meg !
sza
@varirmag: megnéztem! Erre csak azt tudom mondani , hogy a tandíj helyett valamilyen más módszert kell találni a lemorzsolódás ellen! Mert a tandíjjal az igazán rászorulóknak esélye sincs bejutni! Aki pedig nem olyan okos , csak gazdagabbak a szülei az elvan az egyetemen sok évig... , mert ugye fizeti a tandíjat!
varirmag
@sziráki ágnes: A családunk egyik tagja kltsgtérítésesként tanul a müsz.egyetemen. Nem kellett fizetni csak aláírni a hitelszerződést . Úgy néz ki megy neki (szorgalmas a gyerek !) Ha minden jól megy szeptembertől "ingyenes" lehet.
Így is lehet ! Neki nem csak elvárásai vannak, tesz is érte hogy mérnök lehessen.
De már nem írogatok mert még jó egy órányi munkám van. Dolgoznom kell :-(((((
Jó éjt !
sza
@varirmag: Jó éjt neked is! :-) Ha munkával telik csak jó lehet nem?
Ja ha majd vissza kell fizetni akkor kíváncsi leszek a véleményedre! Nem lehet mindenki eminens ...
kukac50
Ha meg marad a Magyar húsipar akkor a kutyakosztnak be hozott lejárt szavatosságú húst nem tudnák meg etetni a Néppel.
Ez inkább a kormány akarata mint Brüsszelé. Csak egyszerű azt mondani,hogy az EU az IMF vagy Brüsszel az oka. Be ismerni azt,hogy cél az,hogy tönkre tegyék az országot azt képtelenek.
gazdag dezső
Természetesen a többi országnak az lenne a jó ha a mi országunk nem lenne hústerméket előállító,hanem csak vásárló.Megvennék esetleg tőlünk a nyersanyagot ,majd sokkal többért vissza adnák.Hát ezért szar az egész UNIO!!!Csak piacnak kellünk nekik.Gazdasági gyarmatként kezelnek bennünket!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.