Az első Orbán-kormány volt kisgazda államtitkára, Szabadi Béla autóját 30 ezer forintos tartozás miatt foglalta le a végrehajtó, és bocsátotta árverezésre, tudta meg a Blikk.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Béla bácsink lopott eleget anno, Volt szerencsém látni néhány húzását...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
Az ilyen sunyi gazdag nyugdijasoktól nem az autót kell elvinni, hanem bevinni a börtönbe, ülje le a tartozást...bent aztán megtudja, milyen az igaz " szex"...mi az hogy 30 ezer tartozás ??? Nyugdija töredéke...az enyém 46.925 HUF !!!de nincs tartozásom...:):)
Mobil123
@yazo64: Ne bassza meg jó ég, hogy ennyit lopot és 200000,- nyugdíjat kap!!! Komolyan mondom vagy lopunk milliárdokat és tuti megusszuk, vagy lopunk egy guriga slozi papírt és 3 év letöltendő.
kukac50
@Mobil123: Ez a törvény mióta a Fidesz rátelepedett a bíróságra.
1951
@kukac50: Legalább hülyeségeket ne írj egy ilyen nyilvános oldalon, azt tartsd meg magadnak! A végrehajtókat meg már ideje lenne helyre rakni, ami a tisztességtelen és aljas tevékenységeiket illeti! Nm akadtak még emberükre?!
kukac50
@1951: Ez véresen komoly dolog amiről Én írtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.