Ultimátummal felérő üzenetet küldött a nemzetgazdasági tárcának a Visa Europe, amelyben közli, hogy az aránytalan bankközi jutalék miatt helyzete kritikussá vált. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának, Pleschinger Gyulának küldött levélben a Visa úgy fogalmazott, hogy kidolgozta stratégiáját a Magyarországról való kivonulásra. A Visa azzal magyarázta a tervezett lépést, hogy a korábbinál kisebb bankközi jutalék (interchange-díj) miatt másfél év alatt 33 százalékkal, közel egymillió darabbal csökkent a Visa kártyák száma, és a visszaesés üteme gyorsul .

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@coyote3: Pontosan. És melyik a legdrágább bank Magyarországon, ahol a legtöbb kamatot, átutalást, pénzfelvételt, és számlavezetési díjat kell fizetni? Az OTP. S ha egyeduralkodók lesznek addig viszik az árakat, ameddig akarják, eddig a konkurrencia még valamennyire kordában tartotta. Januártól az ING sem lesz, egy fiókot fog üzemeltetni. Nem lesz ennek az esztelen gazdaságpolitikának soha vége?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Dr.luigilongo60: na igen igazi anti magyar vagy, aki annak örül ha külföldi cégek viszik el a pénzt.
Sosem fogod felfogni, a költségvetést több mint 1500 milliárd forinttal terheli minden évben az a 11000 milliárdos hitel után fizetendő összeg! Emlékszel az , amit ti 8 év alatt elloptatok!
Dr.luigilongo60
@nahát: Sötétséged határtalan, mint mindig.
Nem vagy partner semmilyen vitában, csupán fújod az ökör-körökben előadott mantrát.
Jó kutya, ül, fekszik,nyaldos!
nahát
@Dr.luigilongo60: Bunkó vagy mint mindig, személyeskedsz másra nem futja. Ugassál úgy is szarik rád mindenki!
kkalman
Később követi a VISA-t a többi bankkártya kibocsájtó cég is, és itt állunk Európa közepén magányos szigetként a pénz világában. Köszönet érte csámpás szemnek és I. Orbán baltás atamán királynak. De ez a köszönet csak azért jár nekik, mert mindent megtesznek hazánk felemelkedéséért.
Ja, köszönetemet egy 7,62-essel tudnám leginkább kifejezni a sok jóért, amit eddig tettek az országért.
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: Az én kultúrám magyar de a tied,hogy milyen, azt az írásaid tükrözik. Egypartos vagy.
Dr.luigilongo60
@vigyorgó: Ezt már írtad nem oly régen, lapozd fel a földrajzi atlaszt, minden folyónak minimum két partja van, a tavakról, tengerekről és az óceánokról már ne is beszéljünk.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.