Tessék kitalálni, mi a közös a következő sajtóorgánumokban és televíziókban: Tv2, RTL Klub, Hír Tv, ATV, Reuters, Reuters, Wall Steet Journal, New York Times, HVG, Origo és Index? – kérdezi a Comment blog. Az, hogy mind alaposan beszámolt a budapesti diáktüntetésekről.

A köztévé velük szemben annyira azért nem tartotta fontosnak azt, hogy az utcára vonultak a felsőoktatási hallgatók, hogy a reggeli híradókban főanyag legyen a téma, a hétkor és nyolckor leadott, ötperces kiadásokban egy szó nem esett az eseményről, mert minek, ugye, a munkába menő népet nem kell ilyen felesleges marhaságokkal vegzálni.

Nem vagyunk tévés szerkesztők, de ha az ötperces kiadásba befért a minimálbér-emelés (kormánypozitív), a rezsicsökkentés (kormánypozitív), a stratégiai megállapodás a rezsicsökkentésről (kormánypozitív), illetve egy lakástűz, egy gázrobbanás, egy kis színes a tűzmegelőzési bizottságról, egy közérdekű hír hidegről és végül egy jótékonysági aukció híre, akkor a diákok is kaphattak volna 20 másodpercet.

A folytatás a Comment blogon olvasható >>>

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.