Milyen hatással volt a plázastop a kiskereskedelmi ingatlanok piacára? Hogyan terjeszkednek a diszkontok? Mit hozhat az e-kereskedelem? A 8. alkalommal megrendezett Portfolio.hu Property Investment...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
On-line termékeket régóta rendelünk egy budapesti bioboltból. Végtelenül korrekt módon bonyolítják, a dobozok jól lezártak, a megrendelt és szállított termékek nem hiányosak, minőségileg nem kifogásolhatók és SZÁMLÁVAL mellékelten küldik a csomagot !

Adott értékhatár felett ingyenes a futárszolgálat és a PickPack ponton történő átvétel is. A családunk összegyüjti az igényt, így olcsóbban, nagyon jó minőségű - általunk kiválogatott - termékeket rendelünk és kapunk !

Miután mindkettőnknek gond a cipekedés, kifejezetten jónak tartjuk az on-line rendelési lehetőséget. Több élelmiszer áruház is jó lenne ha felkínálná lehetőségeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.