A jövő héten várhatóan még többen csatlakoznak majd a tiltakozó egyetemistákhoz és középiskolásokhoz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@alfás: Hát nemtudom...a felvonulás alatt én személy szerint nem láttam senkit sehova se rondítani, én konkrétan még szedtem is össze eldobott fákját meg transzparents hogy nehogy baj legyen. Az meg hogy néhány vadbarom elmegy és leissza magát aztán nem tud normálisan viselkedni az nem hiszem hogy egy az egyben ráhúzható az egész diákközösségre. A mester utca és a blaha között mozgok sokat, és én is sokat kerülgetem a hugyfoltot mégsem gondolok arra egyből, hogy rohadt egyetemisták voltak.
alfás
@Hellcat: nagymező utca,oktogon,nyugati... egyébként meg nem értem ezt a lázadást,ami pár ezer embert érint. az üzemanyag ára milliókat súlytott,mégis kussoltak.
Hellcat
@alfás: Sok emberrel beszéltem a felvonulás alatt, és az a baj, hogy ha ezt így megtehetik, hogy puff hasraütök legyen 10ezer a határ a többi vegyen fel jó szar diákhitelt, akkor bármit megtehetnek utána, úgy cifrázzák a dolgot ahogy akarják. Ezt akartuk megmutatni, hogy nem értünk egyet és nem hagyjuk, ha mégis megteszik és marad akkor viszont nagyon kibasznak magukkal. Na meg én örültem, hogy végre el tudtam menni úgy tüntetni hogy egyik párt mellé se párosították be a rendezvényt.
varirmag
@alfás: A Petőfi híd budai hídfőjének környékét se hagyd ki a sorból ! Péntek estétől szombat hajnalig tele az utca + a parkok "inteligens,tanult értelmiségiek"-kel.
alfás
ez így van. csak kettővel kúltúráltabb mint a z.p. volt.
varirmag
@alfás: Óh ! jó hogy mondod ! a ZP !!! Az is meg van ! A Lágymányosi híd lábánál !
A környéke ugyan az !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.