Egy magyar gyermekotthonban egy gyermek napi étkeztetésére 684 forint jut! Ez az összeg pár hónapja lett növelve, korábban 440 (!!!) forint volt - olvasható a PogiBlog bejegyzésében.

Ezt napi ÖTSZÖRI étkeztetésre adja az állam egy gyerekre. Mindenki elképzelheti, milyen minőségű ételt lehet ebből nekik adni. Az árvaházak egy része folyamatos élelmiszeradomány gyűjtésből próbálja pótolni az elmaradt egészséges kalóriákat.

Havi ellátásra azok a gyermekek, akik otthonban laknak, de egyébként élnek a szülei, az otthon a családi pótlékot kapja meg utánuk. További részletek és hozzászólások a PogiBlog oldalán >>>

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@jancsik68: Éppen ezért kell úgy adni hogy biztosan a gyerekek kapják meg. Én például úgy segítek egy gyermek otthont a közelünkben hogy magam vitetem oda az ételt. Mondjuk azt hogy ez hogy jön ki 684 forintból számomra is érthetetlen, egy normális ebéd minimum egy ezres, és akkor még keveset mondtam, nem hogy uzsonnával, mindenestől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
Tessék, hozzá lehet járulni! Én már megtettem!
honeykiss
@hajduferenc: ugye ezt te sem gondoltad komolyan a 250.-ft-ot...én teszek arra,hogy te mennyiért eszel és netezel naponta...nekem az nem tetszik,hogy árvagyerekeknek jut napi 684.- a bűnözöknek,gyilkosoknak stb 600-12oo kb. naponta...de ha napi 5x250-re gondoltál akkor egyszinten vagy a rabokkal...szánalmas vagy:((((
darwin
A gyermekotthonokat a mi befizetett adónkból tartják fenn.Rólam már az állam annyit legombolt,hogy abból már futná a normális étkezésre is.Az ilyen gazdákat el kell zavarni a francba.
Dulcinea
@darwin: A börtöntöltelékeket is a mi adónkból hízlalják!
Dr plágium
Reggeli 2 szelet kenyér jó esetben tojásrántotta, tízórai semmi, ebéd híg leves, tészta valamilyen adalékanyaggal sűrített pörkölt szafttal, uzsonna joghurt, vacsora 2 szelet kenyér leginkább vajas, de van amikor tescós párizsira is futja.
musicnummer1
A parlament büfében el sem tudod külteni !!! Szégyen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.