A foglalkoztatás szinte minden mutatója romlott novemberben, derül ki a foglalkoztatási szolgálat adataiból. A hó végén több volt az állástalan, mint tavaly novemberben – legutóbb másfél éve volt éves szintű növekedés –, harmadával nőtt a csoportos létszámleépítésre bejelentett dolgozók száma. Közben az üres álláshelyeké több mint ötödével mérséklődött.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Kutyafüle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Az a gond ,hogy nem érdemes becsületesen dolgozni mert csak az ügyeskedők meg a jól helyezkedők jutnak előre ! Ezt látjuk minden nap és minden nap lejjebb is csúszunk amíg nem változik a kormány hozzáállása a valódi értékteremtéshez !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Lassan ott tartunk, hogy 5 pénzt termelő munkás 1 adminisztratív dolgozót kell, hogy eltartson.
gazdag dezső
Kedves szaboria1 rosszul gondolja!!! nem 5,hanem 3-ra esik egy aktív dolgozó!!!Gyermekek,nyugdíjasok,betegek,rokkantak,miniszterek,államtitkárok,helyettesek,...még sok-sok,ilyenek a hátunkon mint a BKV! Vitézi Dávidok!!!
gazdag dezső
Ráadásul még azt nem fizetik meg aki termelő munkát végez!!!Sok-sok jutalom /milliós/a semmittevőknek!Kicsi bér a dolgozónak! Kedvencem ez Vitézi Dávid!!!De vannak még ilyenek sajnos nagyon sokan!!!Egyszer majd rájönnek az emberek hogy nem jól van ez így???Vagy hagyjuk magunkat kirabolni ,lealázni!!!
Csizmás Kond
Ez minden télen így van és nem csak itt hanem az egész világon.
...viszont mi jobban tudunk ámuldozni.
bundi
@Csizmás Kond: azért ebben van némi szarkazmus is részedről:
" hó végén több volt az állástalan, mint tavaly novemberben – legutóbb másfél éve volt éves szintű növekedés –, harmadával nőtt a csoportos létszámleépítésre bejelentett dolgozók száma. Közben az üres álláshelyeké több mint ötödével mérséklődött.
" mert ugye minden évben van november, de ha minden évben egyre kevesebben dolgoznak mint az előző évben, azért azt jogosnak tartom, hogy "...viszont mi jobban tudunk ámuldozni.".
sokaknak valami csípni kezdi a szemét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.