Bár a KIM igyekezett távol tartani a képviselőket a járási hivataloktól, néhány veterán politikusnak sikerült megszereznie egy-egy hivatalvezetői posztot, ahová visszavonulhat aktív politikai karrierje után. A képviselők 2014-ig megtarthatják mindkét széküket, de a polgármesterek helyére időközi választásokat kell kiírni idén év elején. A jelszó ugyan a szakszerűség, de hivatalvezető lett tornatanárból, vízilabdaedzőből és retusáló lapkiadóból is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@Horizont: Ez a szlogenjük: Haverok, buli, hanta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
A 2014-es kormányváltás után micsoda félelmetes forgalma lesz majd a bíróságoknak.
Manno István
Kik landoljanak? Talán Bajnai, vagy Gyurcsány emberei?
silber13
@Manno István: Öregszel már, és hülyeségekről polemizálsz! Talán át kéne térned a Dörmögő Dömötörre, vagy esetleg a Mosó Masa Mosodájára! :-)
honeykiss
Épül, szépül, gyarapodik a királyság...hogy kapnátok be.
marlin
@Manno István: Apa kocsit hajt!! :))
Honnan veszed (ki mondta neked) azt a baromságot, hogy a Gyurcsány miniszterelnök úr, vagy a Bajnai miniszterelnök úr lealacsonyodna azok közé a félművelt pártidióták közé, akiket a zOrr án a járási hivatalok élére ejtőernyőztetett??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.