Balog Zoltán szerint nem a megegyezés szándékával mentek a hallgatók a kormánnyal tárgyalni kedden, inkább balhét akartak csinálni, ami részben sikerült. Reméli, lesznek érdemi tárgyalások is a diákokkal. A HÖOK szerint semmire nem kaptak választ, elnökük szerda délelőtt ülősztrájkba kezdett a Parlament előtt. A Hallgatói Hálózat több pontban cáfolja Balog kijelentéseit és újabb tiltakozásokat helyezett kilátásba.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ez a Balog egy szemét sz&rkeverő, aki minden ok nélkül rágalmazza a jövőjükért a jövöjük bizonytalanságáért aggódó fiatalokat!! Szemét ember az ilyen!!
Manno István
@marlin: Miért vanna bizonytalanságban a fiatalok? Tanulni kell nem hőzőngeni!!
Manno István
A HÖOK, akiknek a vezére 12 év alatt nem volt képes elvégezni az egyetemet! Már Lenin is megmondta: tanulni, tanuini és tanulni. (Nem hőzöngeni)
Don Quijote
@Manno István: Te igen korlátolt! 84-es születésű a csávó, hogy a faszba tanulna 12 éve az egyetemen??? Mekkora sötétség van a fejekben:DDDD
marlin
@Manno István: Már megbocsáss, de
nem mindenki olyan okos, mint te, hogy 5 vagy 6 évig járjon az egyetemre a jogosítványáért!!

Azt pedig aki 14 és fél évig járt az egyetemre, majd a zOrr bán "to barter" vett neki diplomát, azt Deutsch-ex-Fűr Tompikának hívják, és soha nem volt a HÖOK elnöke!!

Látom, téged sem hiába járattak a foxi-maxira!! Tudsz még másik lenines idézetet is?? Vagy legalább a GOELRO-t??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.