Komárom város ipari parkja újabb munkahelyeket teremtő autóipari beruházóval gyarapodott: a Racemark International Kft. 2013. első negyedévben indítja prémium autómárkáknak beszállító szőnyeg megmunkáló üzemét a Duna-parti városban - közölte Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) csütörtökön.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Hiába no, occó a magyar, mármint a munkája.
tűzróka1939
Mi az az 51 fő ? Amcsi cég viszi a nyereséget haza .
gabrella
Remélem semmiféle állami támogatást nem kap!?
tűzróka1939
@gabrella: Szerintem nem a kormány két szép szeméért jön ide . Nyugati minőség keleti bér ! Támogatást ? Ki tudja ?! Valamit csak kér cserébe .
gabrella
Maradjon otthon! Termelje a saját országában a drága munkaerővel, hiszen az itt gyártott autókat sem adják azért olcsóbban mert olcsó munkaerő állította elő.
Egyszer ugyis belefulladnak a drága holmijaikba, különösen, hogy Kína előtt már semmi sem lehetetlen, mármint gyártani és eladni.
tűzróka1939
Egyik kutya , másik eb :) . Nem az a gond,hogy itt fektetik be a pénzüket. Hanem az , hogy ki viszik és nem fektetik be új beruházásokba .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.