Előadást tartott az ELTE bölcsészkarán Tamás Gáspár Miklós csütörtök délután. A filozófus a nap folyamán korábban fórumot rendező diákoknak gratulált a tüntetésekhez. Hozzátette viszont, hogy amennyiben a diákok elérik a céljaikat, de a rendszer változatlan marad, akkor a helyzet a következő lesz: bár megszűnik a röghözkötés, a pénzt az állampolgári adókból kell majd beszedni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
""""Ha egy diákmozgalom azt követeli, hogy tegyék ingyenesen hozzáférhetővé a kulturális javakat, akkor kétféle dolgot követel: egyrészt, hogy javítsák a fehérgalléros dolgozók munkába állási esélyeit, másrészt a szellemi javakhoz való hozzáférést szélesítsék - miért ne tanulhatna mindenki főiskolán, aki szeretne?"."""
TGM csak azt felejtette el megmondani hogy mindezt miből ???
Valakinek tájékoztatni kellene ezt a "a fehérgalléros dolgozót"" (még hogy dolgozó ?) Az államnak nincs pénze, az oktatást, a felsőoktatást is a beszedett adókból finanszírozzák.
Azt is tudnia kellene ennek a jólfizetett értelmiséginek ( értelmiségi ?) hogy nem elég kijelnteni hogy ki mit akar ! Szorgalmasan TANULNI kell. Ketteskékkel felesleges egyetemre,főiskolára menni ! TGM-ből már van (több mint) elég az országban.
sokanvagyunk
A valóságshow-győztest - Alekoszt - vendégoktatónak hívó BKF... - például ezt a szakot érdemes lenne ingyenesen oktatni?
varirmag
@sokanvagyunk: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola ??? Alekoszt ???
Ez most vicc ??? Ez vicc.
varirmag
@sokanvagyunk: Alekoszra voltak kíváncsiak ...:-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.