Elkeseredett szülők keresték meg lapunkat: lányaikat rettegésben tartja az agresszív 14 éves Vivien. Fordultak már a rendőrséghez, a gyámhatósághoz, eddig kevés eredménnyel. – Bandában járkál, nekimegy a fiatalabbaknak, társaival rettegésben tartják a gyerekeinket. A 13 éves lányom, Laura internetről, barátokon keresztül ismeri T. Vivient (akinek teljes nevét a szülők hozzájárulásának hiányában nem írhatjuk le). Egyik nap a lányom az iskolából tartott hazafelé, amikor Vivien egy korábbi vélt sérelem miatt Laurához lépett, és azt mondta: gyere, verekedjünk! A lányom a közeli buszmegállóba próbált menekülni, erre a 14 éves lány rátámadt, ököllel a gyomrát, majd a torkát ütötte. Csak a szerencsén múlt, hogy megmenekült, ugyanis a barátnői elrángatták Vivien elől, és így az érkező buszra fel tudtak szállni – mesélte lapunknak a nem mindennapi történetet Bertókné Gyimesi Laura.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
@kerék: 14 éves...és még nem terhes?:)
kerék
www.youtube.com/watch?v=FBd2pGyAtDU

Ez például..ettől megy fel bennem az adrenalin.
Ha tehetném az összeset felakasztanám.
kerék
@scandináv: Szerintem már megellett.

"Hogy hívják azt, ha terhes cigányt vernek?
-Bűnmegelőzés.
:D

Mellesleg kistesómat is megtámadták már, de elég masszív gyerek, megborította mind a kettőt, az meg hívta a szüleit...majdnem bementem már a sulijába csak anyum beszélt le róla.
kerék
@Pálinkafőző Rézüst: Biztos,mert azért csúnya verekedést rendeztem volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.