Az Országgyűlés elnöke úgy látja, hogy eléggé megszenvedte a parlament tekintélye az elmúlt 20 évet. . A távirati irodának adott interjút Kövér László. A házelnök szerint abban, hogy 2010-re alkotmányos szempontból is a csőd szélére jutott az ország, Sólyom Lászlónak is szerepe volt, aki szemlátomást nehezen viseli köztársasági elnöki tisztségének elvesztését, van felelőssége. Szerinte alkotmánybírósági elnökként Sólyom volt az, aki úgy honosította meg a testület működését, hogy az a parlamentarizmus alapelveit felrúgva, kvázi fellebbviteli fóruma lett az Országgyűlésnek, úgy, hogy az alkotmánybírók a képviselőkkel és a kormány tagjaival ellentétben senkinek sem tartoznak elszámolással. Kövér úgy látja, sokatmondó, hogy a háromoldalú tárgyalások során a kommunisták jobban ragaszkodtak az alkotmánybíróság fölállításához mint ahhoz, hogy mi legyen a módja a köztársasági elnök választásának. Ez volt a legfontosabb hatalmi eszköz, amelynek segítségével úgy gondolták, hogy biztonsággal...

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Hát érdemes elolvasni ennek a tapló parasztnak az eszmefuttatását.
Az ember néha elgondolkodik azon, hogy ilyen agyalágyultakra volt szüksége az ország kétharmadának a szebb jövő reményében?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Dr.luigilongo60: Olvasd el a korabeli sajtó híreit az archivumokból.
Akkoriban ez a napi hírekben az országgyűlési tudósításokban szinte állandó téma volt. Már mint a vízügy privatizációja.
lbs
@DR Eric CARTMEN: Te sem ártana - ha már ilyen jókat kívánsz - hogy homlokon csókolnád a lajosmizsei személyt - no nem akkor amikor Desiroval közlekedik, hanem amikor egy redvás M41-es dübörög az elején.
Bár azért gondolni kell szegény mozdonyvezetőkre is, feleslegesen nem szabad lelki terheket okozni nekik.
Pokoli dolog látni valakit az űrszelvényben és tudván tudni, hogy nem tud semmit tenni annak érdekében hogy el ne üsse.
sasi1115
Ez a madár sosem volt ragadozó, általában mindig úgy állt, mint aki éppen összecsinálta magát.
De mindig is a fidesz szekerét tolta, ameddig hivatalban volt és tehette.
Gusztusos ezt az embert támadni, amikor kicsit kritizál. Ellenben joga van hozzá, más kérdés hogy senkit sem érdekel a véleménye.
Ismét egy gerinces fideszes húzás. Nem baj, majd a fideszesek és a "nemfideszesek" majd ezt is kimagyarázzák.
Gratulálok ehhez a virtushoz. Ezek után már el sem tudom képzelni, mit fog kapni majd az Ángyán???
bosszants
Pont a lőrésszemű Csapajev merte kinyitni a véres száját?
Kötelet neki...
hajduferenc52
@Dr.luigilongo60: Nem győzőm hangsúlyozni hogy a választok kétharmada ment el választani és ennek a kétharmada volt a fidesz voksánál.. de ezt is csak úgy érték el hogy volt egy kulcs szó amit az Orbán Viktor hangoztatot hogy " nem lesznek megszoritások " vagyis emberek megtévesztésével,manipulálásával lettek csak győztesek...!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.