Az oktatás átszervezését nevezte az elmúlt két és fél év egyik legnagyobb tettének Orbán Viktor a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjújában. A miniszterelnök szerint az új oktatási rendszert 2013-ban kell bejáratni, gördülékennyé tenni. Szólt arról is, hogy jövőre már gazdasági növekedésben lehet reménykedni, és jó eséllyel teljesíthetőnek tartja a tíz év alatt létrejövő egymillió új munkahelyről szóló tervet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ez ugyanugy nem igaz, mint a többi kijelentése. Arra büszkék, hogy naponta változtatták a keretszámokat, mire megállapodtak valamiben. A diákok lázadása segített ehhez. Mert ha nem teszik szóvá, akkor úgy marad minden, ahogyan először változtattak. Most pedig az egyetemekre lehet fogni, ha ők nem tudnak majd felvenni hallgatókat, mert nem lesz rá rpénzük. Ez nagyon ügyes!!! Vegyünk példát az ifjúságról!!!
Yeromos
Helyesen: Ez volt a legnagyobb GAZTETT a kormányváltás óta.
Rézangyal
TETTEK nem voltak a két év alatt. Kizárólag GAZTETTEK! Abból viszont annál több! Legyetek átkozottak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.