Érthetőek voltak a diákok félelmei - mondta Orbán Viktor a TV2 Frizbi című műsorában. hozzátéve, hogy egy kivétellel a diákok elérték, amit akartak, a hallgatói szerződésből viszont nem enged a kormányfő. Orbán Viktor beszélt arról is, hogy a Valutaalap nélkül is "megáll a lábán az ország". A jelelenlegi helyzetet egy hasonlattal érzékeltette a kormányfő, amelyben az IMF egy drága taxihoz hasonlította, amelybe nem muszáj beszállni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Fordítva értelmesebb a hasonlat!
Az IMF olyan mentő, ami az olcsóságért cserébe nem bárhova, csak kórházba hajlandó vinni, sőt az orvos még utólag is ellenőrzi, betartotta-e a beteg az előírásokat.
Ellenőrzést azt nem szeretne a kormány, inkább a piacról finanszíroz, ami jóval drágább, de ez a taxi bárhova elvisz míg az utasnak van pénze fizetni, aztán otthagy az út mellett, ha kiürül a pénztárca.
sport50
úgy könnyű,hogy őket semmi megszorítás nem érte,arra nagyon vigyáznak!!!nem engednek a röghöz kötésből?tegnap a minisztere azt nyilatkozta ,lehet róla beszélni!!!megint nem egyeztettek,mit kell hazudni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.