Több száz éhező várakozott ingyenebédre december 22-én az óbudai Faluháznál: az ételosztásról megdöbbentő képeket közölt a szervező Ételt az Életért Alapítvány....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Már megint nem látom a katolikus egyházat jótékonykodni, vajon miért mindig csak a kis egyházak jótékonykodnak és a kormány miért mindig őket akarja megkurtítani az állami támogatásokat illetően?
A katolikus egyház vajon miért kapja számolatlanul a milliárdokat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
@szaboria1: igazad van a kapitalizmus sem jó, kell rajta változtatni, erre van a demokrácia, csak azt kell megszavazni ami az ország érdeke!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Manno István: igen sorold! Az egész fidesz kormány! Nézzél utána picit...Szemellenzővel le, és nézz szét!
jancsik68
@Dr.luigilongo60: a KATOLIKUS EGYHÁZFIK és egyéb személyek nem értek rá ,mert keresztelni.esketést.temetést s egyéb szentségeket kellett szolgáltatni természetesen ,,PÉNZÉRT,hogy legyen miből dőzsölniük!!
jancsik68
@Manno István: seggfej tekintetében nézz a tükörbe!!
Yeromos
@Manno István: Rövid a lista, Kövér, Matolcsi stb. ezeket ne hagyd ki a mai Fideszben több a volt MSZMP-s mint az MSZP-ben.
jancsik68
ENTERO PARTEIGENOSSE EZEKSZERINT te a Kubatov csapthoz tartozol,s adatgyüjtőjük vagy!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.