Ha 2012 a kormány tervei szerint alakul, akkor idén Magyarországon beindult volna a gazdasági növekedés, kevesebb lenne az adó, mint két éve, bevezették volna az egyéni nyugdíjszámlákat, felépítették volna az ócsai lakóparkot és elfogadott új polgári törvénykönyvünk is lenne. Az év azonban több ponton sem úgy alakult, ahogy a kormány tervezte vagy a miniszterelnök ígérte. Összegyűjtöttünk néhány idei nem vagy részben teljesült ígéretet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viitriol2
A miniszterelnök terve ez volt a hatalom megragadásakor: " a 2011az átszervezés, 2012 az elrugaszkodás, 2013 az emelkedés, 2014 pedig a gyarapodás éve lesz".
-A 2011.-es "tervét" megcsinálta- átszervezett mindent az ö uralkodásának további biztositása érdekében
-. 2012-es-az "elrugaszkodás" is bejött neki- elrugaszkodtunk a fejlett nyugattol és "társakat" a volt Szu.utod államok és a félfeudális arab világban keresünk- ja , hogy a gazdaság az nem "rugaszkodott" el hanem legoptimistább elemzések szerint is csak stagnál- hát kit érdekel? hát az árgyélus királyfit biztos nem- ő "gazdasága" (saját birtokai stb) az bizony elrugaszkodott
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
az a lényeg,hogy amit maguknak meg akartak szerezni azt megszerezték!!!gazdagodnak,ők a kiváltságosak,rájuk semmi megszorítás nem vonatkozik,nekik lehet több munkahelyük,kapnak jutalmakat,a családtagokat benyomták jól fizető helyekre,rájuk nem vonatkozik a nyugdíjkorhatár,kiosztották a földeket egymás közt stb.!
silber13
@noboza: 11:06-ra : Való igaz, azt kellett volna felsorolni, ami megvalósult. Bár attól tartok olyan - felettébb rövidke - cikkecske lett volna, hogy azért e gyetlen szerkesztőség sem fizetne egy árva buznyákot sem.
kukac50
Orbán rugaszkodott el a valóságtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.