Az egymásnak megadott tiszteletről, a jövőért viselt felelősségről, a közös siker öröméről, valamint a talpraállás és egymás teljesítménye megbecsülésének fontosságáról beszélt Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjében, amelyben mindenkit arra buzdított, sohase adja föl álmait. Az elnök jókívánságaival külön megszólított minden korosztályt. Idén első alkalommal a siket és nagyothalló nézők számára az államfő mellett álló Weisz Fanni fordította jelnyelvre a köszöntőt.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Szép és megható volt. Kerestem egy papírzsepit.:)) " a megértés szándékával forduljunk egymáshoz" oké, de ki kezdje?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hopppá
Eddig én úgy tudtam, mindenki saját életének a kovácsa.
Darthon1
Fidesz ország fideszes Köztársasági elnöke. A köszöntőjét nem hallgattam meg. Nem voltam kíváncsi a hazugságaira. Olyan a mondandója, mint a gyerekét véresre verő szülőnek, aki a verés után azzal nyugtatgatja a gyereket, hogy érted teszek mindent, nekem jobban fájt , mint neked. Hiteltelen a pártjával együtt.
SwordFish
@Darthon1: Úgy pattogsz, mint ha Áder lenne a miniszterelnök. Megnyutathatlak: a miniszterelnök még mindig Orbán Viktor. Számon lehet rajta kérni mindent, majd 2014-ben. :-))
nyanya001
Ez igaz, a haverok sorsát szépen kikovácsoltátok !
Na meg a sajátotokat !
miazavalami
"Közös siker öröme. " Hol itt a siker?
Darthon1
@SwordFish: kedves barátom én nem pattogok. Kérlek válogasd meg a szavaidat velem szemben. A ME valóban Orbán, de mindenhova a saját embereit kollégiumi szobatársait és elvbarátait teszi ahol egy kicsit is fontos pozíció akad. Kezdve az Alkotmány Bíróságtól a Kúriáig, a Járások vezetői kinevezéséig. Simor helyére is biztosan megvan a párthű alany. Áder pedig a Fidesz erős emberei közé tartozik. Mi az ami ebben a dologban nem volt érthető számodra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.