Navracsics Tibor szerint finiséhez érkezett az államigazgatási reform. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter úgy látja: 2014 tavaszán kijelenthető lesz, hogy a magyar állam teljesen megújult. Navracsics Tibor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken azt is mondta, hogy a járási hivatalok létrehozása az államigazgatási reform egyik alapvető pillére, "ezzel ér le az állam lába" a helyi szintre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Kiváncsi leszek az eljárási költségekre!
A helyi szintemen azonnal beadandónk van ötféle jogsérelem, amit 18-és 8 év elteltével sem rendezett a helyi önkormányzóság és vele együttműködésben az összes hatósági jogkörrel bíró hivatal sem..
kukac50
Megszabadulnak, de a járási hivatalok fenntartása nagyon sokba kerül.
Ilyen alacsony gazdasági teljesítmény nem bír el felesleges irodákat irodistákat.
Ezt nem lehet munkahelyteremtéshez sorolni,ez viszi a pénzt, még azt a kicsit is ami volt, és nem hoz semmit az állam konyhájára.
Fideszesek ezt nem értik???
bakegya
@kukac50: ezeknél nem az értelmiképességük van az első helyen,hanem az élvezet!
ÖNKIELÉGÍTÉS NEMZETI KORMÁNYSZINTEN!
Ahogy orbán mondja:"HAJRÁ MAGYAROK,HAJRÁ / ...egyáltalán nem fiatal,sose volt demokraták...a szövetségből meg összeesküvés lett/ VICKTOR.VICKTOR...ZSEBREVÁGOTT,KÉZZEL LEGINKÁBB!
A magyar lakósság helyzete "MUSZÁJFELADAT",amitől meg kell szabadulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.