Még el sem kezdték a munkát, máris csődtől tartanak a jövendő trafikhálózat működtetésére pályázó kiskereskedők, ezért a cigarettán elérhető haszon növelését sürgetik. A sorsjegyek, a lottószelvények árusítása sem feltétlenül oldja meg a problémát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@entero: Miután nagy üzlet van a dohányban - akárcsak a nyerőgépeknél -
ezt is ők fogják lenyúlni ! A holdudvarra gondoltam !
entero
@nyanya001: Gondolod? Nem tudom. Valószínűleg a cigi utálatom az oka hogy nem érdekel igazán. A kocsmákat is gyűlöltem világ életemben, abból gazdagodtak meg sokan hogy családokat tettek tönkre. Tudom hogy nem kötelező sem cigizni, sem kocsmázni, de ezt mond a tönkretett család többi tagjának, főleg a gyerekeknek.
nyanya001
@entero: Sokkal nagyobb a haszon, mintsem ez érdekelné az illetékeseket !
Én csak a véleményemet mondtam el !
Sokkal több az a haszon amit az alkoholon és a dohányon nyer az állam
mintsem az a költség ami a betegségükre fordítanak !
entero
@nyanya001: Ebben van valami. Csak tudod ezen emberek kezelését a mi (enyém, tiéd) adónkból végzik, lehetne nemesebb célokra is költeni. Személy szerint kikötném hogy erre nem költhetnek abból az adóból amit én befizetek. Mondjuk a tíz gyerekes családoknak sem adnék...:-)) Na mindegy, most megyek altatni jó szokás szerint, a kicsik csak velem alszanak el, ráadásul a nejemnek csütörtökön kiveszik az epehólyagját, tele van kővel, nem szenvedett még eleget az iker szülésnél, kicsit anyává is kell változnom egy darabig (még jó hogy szoptatni már nem kell őket...:-))))))))))
nyanya001
@entero: Jobbulást kívánok a nejednek !
entero
@nyanya001: Köszönöm a nevében is. Elaludt mindenki, már csak az éjjeli bagoly van fenn...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.