Jobb- és baloldali demokraták egységes kiállását sürgeti Bayer Zsolt szombati írása miatt Bajnai Gordon. A Haza és Haladás Egyesület elnöke az MTI-nek kedden küldött közleményében azt írta: a publicista foltot ejtett a Fidesz és Orbán Viktor becsületén, ezért "Magyarország joggal várja el tőlük, hogy letöröljék azt".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manno István
Hogy a libatolvaj mit gondol az egy magánügy!!
coni
"Manno István Hogy a libatolvaj mit gondol az egy magánügy!!"

Szerencsére, az ország nagyobb hányada ugyan így gondolja, hogy nem szeretne egy olyan országban élni ahol a miniszterelnök jó barátja és pártkatonája, de egyébként bárki is, ezeket a szavakat leírhatja, ráadásul ugyanúgy mint Gyöngyösi esetében miniszterelnökünk nem volt képes megszólalni az Európában elvárt reakció időn belül.

Bajnainak jelenleg betöltött szerepe okán, kötelessége volt erre felhívnia a figyelmét, mivel az egész országot hátrányosan érinti az ügy.
kedwes
Drága Gordon. Azon ami nincs, - soha sem volt - nem lehet foltot ejteni! Nem kell udvariaskodni, ez nem politikushoz illő!
varirmag
Nagyon valószínű hogy Bajnai nem olvasta a cikket ! Mert ha olvasta volna és ismerné a hazai közbiztonságot ( ami nincs is !) akkor tudná hogy a (testőrség nélkül élők !!) nagyrésze pontosan úgy gondolja ahogy azt Bayer leírta! (akármilyen mocsokul is hangzik ! a valóság sokkal rémesebb !!!)
www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.