Bayer Zsolt cikke megcsúfol minden olyan demokratikus közösségi elvet, amiben a Fidesz hisz – ezt Navracsics Tibor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint származása alapján nem lehet beskatulyázni senkit. Bayer Zsolt írása súlyos, demokráciát sértő állításokat tartalmaz – jelentette ki.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Függetlenül attól, hogy Navracsics szerint kinek van helye a fideszben, kinek nincs, senkinek nincs joga leállatozni /meg még különb jelzőkkel illetni/ egy másik embert, bármelyik népcsoportba tartozik is. Különösen nem egy közéleti személyiségnek, akármi is a véleménye. Bár ez az alpári stílus különösen az utóbbi időben harapódzott el, amelyben nagy felelőssége lehet éppen a mostani garnitúrának. Navracsics a maga visszafogott intelligenciájával talán mégsem illik a fidesz vitrinbe?
varirmag
@tivoli: Mint ahogy senkinek sincs joga nap mint nap időseket meglopni,kirabolni meggyilkolni,bárkit aki az útjukba kerül terrorizálni.Orvosokat,mentősöket,pedagógusokat verni.
Az áldozatokért mégsem emel szót senki.
Most hogy valaki (kifogásolható stílusban ) leírta amit százezrek éreznek,gondolnak,habzó szájjal óbégat a sok fizetett rettegő és szavazatvadász politikus.
varirmag
Gondolom Navracsics sem lenne ilyen "galamblelkű" ha neki kellene naponta találkoznia a késekkel,kardokkal grasszáló ,törvények felett állókkal.
Szégyen hogy nem az áldozatok mellé állt.
tivoli
@varirmag: Na igen. De ha Bayer, vagy más, ordenáré stílusban adja elő magát, akkor egyszerre minden meg is változik?
Az agresszió csak agressziót szül.
Ha valaki úgy szól hozzád, hogy kedves uram, kezed nyújtod.
Ha úgy, hogy na mi van te mocskos állat, akkor pofán vágod.
Nemigaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.