Kérj bocsánatot a cigányoktól, a zsidóktól, a sváboktól, bármely kisebbségtől, a kompromittált Fidesztől, tisztességes pályatársaidtól, a valóban konzervatív Magyarországtól. Kérj bocsánatot a mértéket tartó kultúremberektől, legyenek bármely oldalon, vonuljanak akár tüntetni a kormány ellen, vagy sodródjanak a te „békemeneteddel”, amelyet valójában saját céljaira mozgósít kebelbéli jó barátod, a Kegyelmes úr.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@GeoCravker: persze. mert kimondja amit a fidesz csak gondolni mer. ezért vikinek kell egy előretólt ember. és nem fogjáj kiléptetni!
Pálinkafőző Rézüst
@alfás: ez egy megrendezett, megrendelt írás volt, a vajda engedélye nélkül nem mert volna ilyet írni! És gumicsontnak sem rossz, hiszen most ki beszél róla, hogy az EU legmagasabb inflációjával zártuk az évet?
GeoCravker
@Pálinkafőző Rézüst: Ahogy a hozott linkben emlegetett diákválság elől is elvitte a show-t. Bedobták. Az csak külön pofátlanság, hogy a Magyar Hírlapon utólag átírták a közleményt. De Széles is jó káder.
marlin
@alfás: Amiről te beszélsz,
azt valóban meg kell(ene) oldani az államnak, annak az államhatalomnak, amelyik rendelkezik(!) a törvényes eszközökkel és szükséges hatalommal!!
Amiről pedig a Bayer nevű publicista(?) beszél, az egy undorító, buta, rémisztgető, gonoszságot felvonultató ocsmányság, ami a kulturált emberek, kulturált népek között (nagyon finoman mondom) nem konform!! (és komoly visszatetszést kelt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.