A tucatnyi verekedő közül csak négy embert állítottak elő. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a bűncselekmény péntek reggel történt Öreglakon. A két család régóta haragban áll egymással, több konfliktusuk is volt már korábban. Most azonban tettlegességig fajult a dolog: botokkal, lécekkel, baseball ütővel, vasvillával felfegyverkezve estek egymásnak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Zsoel: Lehet, de ahhopz is idő kell, hogy az ember valahol máshol új életet kezdjen. Ahhoz sincs kedvem, hogy később csak ezekre dolgozzak. Élet ez?
Zsoel
@Rézangyal: Jó, ezt csak bóknak szántam. :)
"ahhopz is idő kell, hogy az ember valahol máshol új életet kezdjen." Én nem tudom, hogy lehet-e máshol új életet kezdeni. Egyszerűen nem tudom elképzelni.
"Ahhoz sincs kedvem, hogy később csak ezekre dolgozzak." Ezzel nem vagy egyedül.
"Élet ez?" Nem, de az sem lehet megoldás, hogyha az ember fogja magát, és lelécel.
kerék
@Zsoel: Dehogyis, közép-afrikai eszkimók voltak.
kerék
@Rézangyal: Amíg etetjük őket és pénzt adunk nekik, addig ők szaporodnak...persze arra nem gondolnak, mi lesz, ha mi eltűnünk.
Életképtelenek egyedül, mind meg fog dögleni.
Ismerős is mondta, hogy mikor nőgyógyásznál volt, csak cigányokat látott...nem egy 14-15 éves volt és nem az első gyerekét várta.

Sáskák, vagy még annál is rosszabbak.
Zsoel
@kerék: Igazad van, lehet, hogy félrehallottam, és nem Grönlandról, hanem Gabonból jöttek.
noboza
A TASSZ jelentette,gyorshírben."Nevezett településen,a minden január közepén megrendezedő,alvég-felvég idei labdarugó mérkőzésen, a játékvezető nem adta meg a felvégi csapat gólját-ezt ,vedégjátékosok nem tudták elviselni. Először, a játékvezetőt,rasszista módon sértegetni kezdték,majd az ellenfelet eléggé el nem ítélhető módon ugyanigy zaklatták -amit a másik csapat tagjai visszonoztak." A menekülő játékvezető a sarki korcsmában kifujta magát, majd lefujta a mérkőzést.Asérülteket az országos mentőszolgálat ellátta. A többiek, a már említett ivóban,kiegyeztek a döntetlenben, mivel ,gól nem esett,és a sérülések is egálnak tüntek ,ezek után rajtaütésszerüen,a hajnali órákig együtt mulattak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok