A magyar kormány helyesen járt el az utóbbi több mint egy évben akkor, amikor egyes kérdésekben ragaszkodott álláspontjához a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) való egyeztetések során - mondta Varga Mihály, az IMF-fel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Varga Mihály annak kapcsán beszélt erről, hogy az IMF nemrégiben egy tanulmányban azt írta, a szervezet által az eurózónának javasolt egyes intézkedések nem voltak elég hatékonyak. A miniszter kifejtette: örömteli, hogy az IMF is elismeri, ott sem tévedhetetlen emberek vannak és nyitottak a szakmai vitákra, és arra, hogy meghallgassák a fogadó ország álláspontját.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Varga M.:" A magyar gazdaság...állhat egy olyan váltás előtt, mely valóban a növekedés megindulását segíti elő." Hát eddig mi a sz...t csináltunk, és milyen áron ? Fordulat ? Életünkben már annyit forgunk mint kereskedősegéd farkán a staniszli .
Nakimaga
A kormány ragaszkodott,bár alternatívája meg nincs!
Miért?
Mert nem akarják vissza adni a komák földeket,a gazdaságot,a rabolt nemzeti kincsünket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.