Tekintsünk most el Bayer Zsolt cikke miatti jogos felháborodástól, szavainak leplezetlen rasszizmusától. Nézzük meg, mi marad így: az Orbán-kormány tömény kritikája, annak beismerése, hogy csődöt mondott a közbiztonság megteremtésében. Bayer szerint a Jobbiknak van igaza, ezért a Fidesz legyen a Jobbik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manno István
Ettől nagyobb csődje ne legyen a FIDESz-nek!!!
No_Fidesz_No_Problem
@Manno István: Pedig van. Csak csődje van neki.

Bayert és kispajtásait pontosan arra használják, hogy amikor beüt valami nagyobbacska balhé, akkor egy igazi turulmagyar rasszista idióta megnyilatkozással eltereljék a figyelmet róla.
marlin
@Manno István: Apa kocsit hajt!! :))
Te mondád!!
És van számodra még egy rossz hírem, sokkal nagyobb szarban vagytok, mint gondolnád!!
coyote3
@marlin: Nyakig ülnek benne, az ötös számú véglény pedig még lötyögteti is...
SwordFish
Ez az eset erősíteni fogja a Fideszt, nem gyengíteni. Aki azt hiszi, hogy a Fidesz ettől
gyengül meg, az ostoba. :-))
coni
Nagyon hiányolom, hogy az értelmiség nem mer állást foglalni, mert félti az egzisztenciáját, csak a politika próbál erényt kovácsolni így/vagy úgy az ügyből és lassan egészen természetes, elfogadott stílus lesz nálunk a médiában a deutschtomi-bayer stílus, és akkor a tartalomról még nem is beszéltünk.

Mivel a fidesz lerohanta az egész országot, könnyű helyzetben Bayer - akire a párt mindig a piszkos munkát bízza - elvégre az átlag magyar nem tudhatja, hogy a közbiztonság romlásának nem kizárólag a cigányok az okai, hanem hatalmas szerepe van ebben a jelenlegi kormánynak is. Ezért könnyen lehet, hogy a bayerfélék uszítása előbb utóbb célba ér és újból kezdődik a rémálom, az önkényes bíráskodás, ráadásul, ártatlanokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.