A szakma szerint a LIGA-VOSZ páros pályázhat a legnagyobb eséllyel egy 1,6 milliárdos programra; a LIGA szépen építi bázisát; sok egy pici országba hat szakszervezeti konföderáció; többen rácsatlakoznak a LIGA pályázatára - így alakul a szakszervezeti világ. Luxusautóból ki, miniszterelnöki beszélgetésre be, kormányfői disputáról ki, Luxusautóba be - így summázzák tömören Gaskó István tevékenységét a szakszervezeti világ ismerői. A LIGA-vezér - aki meghonosította az úgynevezett gördülő sztrájkot, illetve a bizonyította, miszerint nemcsak a mozdonyvezetők béníthatják meg a MÁV-ot - a jelek szerint sikerrel lobbizik a jelenlegi jobboldali hatalomnál, míg a baloldali kormánynál inkább kritikusként lépett fel. Mindenesetre Orbán Viktor maga is kedves szavakkal emlékezett meg Gaskó szakszervezeti konföderációjáról, mondván: "ha a Ligával találkozik, tudja, hogy nem egy másik párttal, vagy külföldiek zsoldjában álló szervezettel tárgyal". Így a miniszterelnök kedvenc "szakszervezetise" a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ritka sz.r alak ez a Gaskó, de madarat tolláról...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
A veszteséges MÁV? De jutalmat ott is osztottak karácsonyra.
scandináv
@bundi:Ki tudja...valami oka biztos van.
tűzróka1939
@QQCSI: Na végre ! Már nem vagyok egyedű ezzel a véleménnyel . Gaskó mindíg is orbán se..ét nyalta . Jöhet most bármilyen megszorítás kussol . milyen szakszervezeti vezető az aki a dolgozókkal szemben a hatalmat védi ? Nyugaton rég elzavarták volna . @bundi: Azért az ő segge körűl, mert csak így kapnak pénzt.
bundi
@tűzróka1939: na ez a gáz (meg ami belőle jön)
ha egy szakszervezet nem a tagdíjakból, hanem az állami apanázsból képviseli a tagok érdekeit, az állammal szemben, akkor ez kérdéseket vethet fel.
loboncos
Fasznyalógaskó 1,5 miskáért tetveskedik havonta.Szakszervezet?Beszarok!
kukac50
Kell a pénz a választási kampányra,előre kijátszották maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.