Jó lenne, ha megfordulna a világ: nem mi járnánk külföldre azért, hogy rendezett városokat és tájakat lássunk – ebből is látszik, hogy erre mindannyiunknak igénye van –, hanem ők jönnének hozzánk, és emlegetnének bennünket példaként. Jó lenne, ha mindenki megértené, hogy ezért dolgozom.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"53 százalékkal sikerült
visszaszorítania a bűnözést" Az 53 százalék nem erre vonatkozik New York-i bűnözés csökkenése kapcsán, hanem a megelőzött/megakadályozott bűncselekmények (potenciális) elkövetőinek a rasszára.
"About 87 percent of those stopped last
year were black or Hispanic,
compared with 53 percent of New York City's population." (AP hírügynökség)
Vagyis a bűnelkövetésben megakadályozottak kb. 87 százaléka fekete vagy latínó volt tavaly, akik számaránya 53% New York lakosságához képest.
Ezt kicsit benézte Kováts úr.
tűzróka1939
Na ne már kováts ,engem akarsz etetni ! Ejnye ! Hol vannak a gyönyörű fotók a 2-s villamos gazzal benőtt el nem készűlt nyomvonaláról . A mocsokban fűrdő lakótelepekről , járhatatlan járdákról ? Ne acicomát a NYOMORT mutasd . Héj én is a kálvinista Róma polgára vagyok . Úgy hogy ne hazudj .
almosd
Nagy baromság,tömören és velősen ,ennyi,képeket meg én is tudnék feltenni ,a valóságról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.