Pálffy az ATV Startban azt mondta, nettó hazugság Bajnaiék részéről, hogy a minimálbéresek most reál értéken kevesebbet vinnének haza, mint az előző kormányok idején; a KDNP-s képviselő szerint ugyanis, míg Bajnaiék alatt a minimálbéresek csupán 57 ezer forintot kerestek, addig ez az összeg most 69, illetve a nagycsaládosok esetén majdnem 80 ezer forint. És bár azóta az élelmiszerárak jelentősen emelkedtek, a Gyurcsány-Bajnai időszakban kétszáz százalékkal megemelt rezsiköltségeket most a kormány tíz százalékkal csökkenti, ezzel pedig a minimálbért keresők mintegy 5 százalékkal jobb pozícióba kerülnek – magyarázta Pálffy. Szerinte az sem igaz, hogy a minimálbért érintő intézkedések miatt munkahelyek szűnnének meg, hiszen eddig már csaknem nyolcvanezer új munkahelyet sikerült létrehozni – igaz, ennek egy jelentős része a közmunkaprogramnak köszönhető, de a közmunkát sem szabad lebecsülni.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
@Mobil123: Csak a maligán beszél belőle :d
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Pálffy alkoholista seggnyaló a Tv-ből kibasztak benyaltad magad a parlamentben és úgatsz mint egy idióta! hazudhattok a nép már soha nem hisz nektek ! pusztuljatok tolvajok!
tűzróka1939
@miazavalami: igaz ült . Nem jó helyen :) @coyote3: Gondoltam rákérdezek :) . Biztos ami biztos:)))))))
silber13
@A Tündik bündije: Nem mondtál keveset? :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.