2013. január 19-től az EU-ban kiállított valamennyi új vezetői engedély műanyag "hitelkártyaszerű" okmány lesz, amely egységes európai formátumot követ, és szigorúbb biztonsági védelemmel...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Kutyafüle: Nem baj, hadd vegye! Addig jó, amíg elveszi. :)
kkalman
@Kutyafüle: Nekem is ez az új plasztik jogsim van, igaz én most újíttattam meg, de az előző, amit tíz évvel ezelőtt adtak, az is ugyanilyen volt.
Nem látom a mizéria okát, hacsak az nem ok, hogy valamelyik fidesznyiknek megint kevesebb jutott a lopható pénzből, és a hiányt pótolni kell.
kkalman
@Kutyafüle: Mázlista! Felétek nem jár rendőr? Nálunk, a falurendőr képes egy nap annyiszor igazoltatni, átnézni az én és a kocsim papírjait, ahányszor találkozunk.
darwin
@kkalman: Gyakorol.Egy városi rendőr naponta igazoltat 40-50 embert.Itt a faluban muszáj neki el-vissza igazoltatni mert nincs több járó-kelő.
bakegya
A járó beteg rendelésre se mennek el már,nem hogy a jogosítványát"koptassa"a pógár!
drficsor
Ki van a hócipőm ezekkel az Eu-s baromságokkal. A miénk miért nem felel meg???

Ez olyan mint a viz arzén tartalma 50 mg volt és ez fokozatosan lement az Eu-s baromságok miatt (mert ők több arzénos halat zabálnak) 10 mg-ra.

Érdekes Svájc megvan az 50 Mg-os határértékkel.
Csak a mi politikusaink ereszkednek térdelő állásba ha meghallanak egy Eu-s baromságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok