Öten haltak meg az országban kihűlés miatt az elmúlt 24 órában – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombat reggel. Az összegzés szerint az elmúlt egy napban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: egy halálos balesetben egy ember vesztette életét, 11 baleset súlyos, 26 pedig könnyű sérüléssel végződött. A rendőrök összesen 137 embert fogtak el, 266 embert állítottak elő, biztonsági intézkedés 89 esetben történt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Senkit nem hagyunk az út szélén... a terepjárójában pityeregni.

Hogy rohadnátok meg szemét tetvek, FIDESZ a neved.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brznstainne lebernzarn szultana
Derék kormányunk van emberek, lássátok be! Elvették a pénzünket, elvették a munkához való lehetőséget, el akarják venni az orvosokat, ezeknek az embereknek elvették az életét. Szép napot mindenkinek.
loboncos
@brznstainne lebernzarn szultana: Rosszul látod a történteket.Ezek a a férgek ,nem az életüket vették el,csak a jogukat az élettől.Ha mélyre ásol,megtudod."ki mennyit lopott annyit is ér". "jónapot".
Tekla
@Dr.luigilongo60: A különféle szoci klonok sem különbek ,volt idő (nekem50 év) ,hogy ezt megtapasztaljam. Tehát most a radikális Jobbra fogok szavazni.
Tekla
@brznstainne lebernzarn szultana: A szocik meg eladtak mindenünket a zsidóknak ,a bankoktól annyi zsarnok hitelt vettek fel ,hogy sosem fizetjük vissza ,igen is újra kell tárgyalni az állam adósságot!
bosszants
Mondjuk ha figyelnénk egymásra kevesebb ember halna meg!
Ez az amit nem kellene a kormány nyakába varrni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.