„Ma a miskolci szocialisták vezetője ott folytatja, ahol dicstelen és nyomorult elődei, Kovács Lászlóval és Gyurcsány Ferenccel az élen, abbahagyták: a huszonhárommillió román aljasságánál, a kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor a NEM melletti undorító kampányolásnál. A miskolci szocialisták vezetője éppoly érzéketlen, tahó, nyomorult alak, mint amilyenek azok voltak. A miskolci szocialisták vezetője gyékényen árulja a nemzetet és a hazát az ilyesmire fogékony lumpenproliknak. A miskolci szocialisták vezetője Ron Werber utasításait hajtja végre, mert nincs sem önálló gondolata, sem önálló világnézete, sem meggyőződése, sem becsülete. A szocialisták országos vezetője mindeközben Kolozsvárra ruccan álságos Canossa-járásra. A szocialisták országos vezetője azért teszi ezt, mert Ron Werber ezt tanácsolta neki. Hiszen a szocialisták országos vezetőjének önmagától fogalma sincs a határon túli magyarokról, Erdélyről, s a szocialisták országos vezetője azt sem tudta eddig, hol van...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Kiment hát Mesterházy Kolozsvárra utcafelelősnek, háztól házig vérdisznónak"...tipikus Bayeres írás.
profon
Ha Bayer a nemzet lelkiismerete ,akkor én nem karok ennek a nemzetnek része lenni !
öcsi55
Zsolti tükröt tartott maga elé amikor ezt a cikket írta.A kettős állam polgárság ügyében meg csak annyit,ha csak a fidesszel szimpatizálók elmentek volna ,érvényes lett volna a népszavazás,de nem mentek.Na vajon miért nem? Talán mert Kovács és Gyurcsány lebeszélte őket,hát ez gyenge duma ennél jobb kell,sokkal.Amikor hatalomra kerültek megoldották ezt a kérdést az alkotmánnyal együtt,de a népet nem kérdezték,mi a véleményük.Újból fel kell tenni a kérdést ,na vajon miért nem?A magyar igazolványok kiadásával jelképesen is elismertük amit sohasem kérdőjeleztünk meg,hogy a határainkon túl élő magyarok is magyarok.A kettős állampolgársággal megkapták a szavazati jogot,de vajon az erkölcsi jogot is megkapták ahhoz ,beleszóljanak egy olyan ország ügyeibe ahol nem életvitel szerűen élnek?Mi mikor szólhatunk bele a határainkon túl élők dolgaiba.Vagy ahogy szokták volt mondani a kibicnek semmi sem drága?
Dr. Felipe
Jaja, meg azt is látjuk mikor a vérnácik mennek kampányolni Erdélybe egy valag közpénzel és amikor köteles lacika megy újratemetni. Látjuk milyen eredménnyel, a náci pártok be sem jutottak a román parlamentbe csak az RMDSZ.
nehogymá
muszáj menniük ,hamár egyszer szavazati jogot kaptak.
Dr.luigilongo60
Azért az önmagában is érdekes, hogy a Mandiner csupán egy az egyben leközölte Zsoca Coca cikkét minden komment nélkül.
Azt hiszem, csupán elrettentő példaként, hogy ilyen humanoid alkatok is élnek hazánkban, aki minő véletlen,Qrbán vitéz puszi pajtása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.