Ma már közel sem olyan egyszerű Svájcban számlát nyitni egy külföldinek, mint akár tavaly volt. Nemcsak milliárdosok viszik ki a pénzüket, az anonim számla pedig mítosz, évek óta nem lehet ilyen nyitni egy pénzintézetnél sem - egyebek mellett erről beszéltek a hvg.hu-nak azok a kint élő közvetítők, akik munkájuk révén találkoznak a vagyonukat vagy cégüket az alpesi országba "kitelepítő" magyarokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Nem kell a nevemen lennie a bankszámlának!
Elég ha mint társkártya tulajdonosként pénzfelvevői jogosúltságom van!
bundi
@Pálinkafőző Rézüst: a gond csak az, hogy ha a külföldi hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatal irányítója tesz ilyen nyilatkozatokat, akkor ez a hivatal vagy nevetségessé teszi ezáltal magát, vagy, ha komolyan veszik, akkor nemzetközi szakértők, jogászok igencsak nekirepülnek, és ezeknek a pereknek nem filléres vonzatuk van.
"2012. szeptember 1-től a a külföldi hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatal irányítása is a hatáskörébe tartozik."
forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1z%C3%A1r_J%C3%A1nos_(politikus)
Pálinkafőző Rézüst
@bundi: majd azt teszik, amit szoktak! Mást mondanak majd kint az ügyről, és mást itthon! Nagy tapasztalatuk van benne, a hazudozás professzorai!
bundi
@Pálinkafőző Rézüst: igen, csak most már kint is felfigyeltek erre a kettős játékra. és nemzetközi pereknél, elmarasztalásoknál egyébként is tesznek arra, hogy ők hogy gondolják, a lényeg, az, ami bizonyíthatóan elhangzott, megjelent.
Pálinkafőző Rézüst
@bundi: eddig elnézték neki a kettős beszédet, még ha néha szóvá is tették. No majd kiderül, hogy reagálja le ezt a nemzetközi porond. És főleg Svájc.
sport50
pedig ha nyitott ott számlát a gyerekének tudnia kellene lázárnak mi is van ott!!!de azért hajrá, támadjuk meg a svájci bankokat is!!!jó gumicsont!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.