28 civil és hajléktalan aktivistát állítottak elő a rendőrök tegnap este a VII. kerületi Csányi utcában. Az aktivisták egy önkormányzati épületet akartak elfoglalni. Arra hivatkoztak, hogy míg Budapesten csaknem kétezer lakás áll üresen, addig legalább tízezer ember az utcán, fedél nélkül él. A tiltakozókat végül a rendőrök egyesével vitték ki az épületből. Szabálysértési bírságot róttak ki, ezt azonban a tiltakozók nem fizetik ki.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Ez a Pintér által elképzelt rend! Fel kell lépni a gonosz hajléktalanok ellen!
Everest
Ha jól láttam a tévé-riportban, akkor ez az épület igen rossz állapotban van. Eladásra szánja az önkormányzat olyan vevőnek, aki fel tudja újítani, és akkor majd a többszörösét fogja érni, mint így. Ha azonban a hajléktalanok beköltöznének, úgy az épület eladhatatlan lenne és így nem lehetne felújítani sem. Az arra érdemes embereket az Ócsán felépített házakba kellene beköltöztetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.