Egyre többen visszasírják a folyószámla és a bankkártya előtti időket, annyira utálatosnak és drágának tartják a bankokat. Az első ránézésre olcsónak tűnő megoldás valójában sokba kerül, nem beszélve a kényelmi, civilizációs szempontokról.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Az internetes bankolásnál nincs nagyobb találmány! Világ életemben gyűlöltem Postára járni csekkekkel, meg bármi mással. Én már 12 éve mindent interneten intézek és mondhatom, nagyon sok bosszúságot, sorban állást megspóroltam már magamnak.
Ha valamiért mégis be kell menni, mindenféle bajom keletkezik:)
Kicsit türelmetlen vagyok. Hánem? Hádde :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
A büdös kurva anyjukat az összes banknak!!
Ha felveszel pénzt tőlük, fizetsz, amíg bele nem döglesz, ha ott hagyod a pénzed, kibökik a szemed olyan keveset fizetnek érte amit kapsz!! Felveszel mondjuk 3 millát 10 évig vissza fizetsz kb 7,5!! Ezek rosszabbak mint a cigányzsugorás! Ha tehetném és nem tartanák a következményétől felgyújtanám az összeset!!!
Nem vagyok érintett, de ez az egész egy mocsok, csekmet népgyilkolás!!
human
Szüleim esetét szeretnék megosztani veletek, hogy így ne járjatok.
Jön az ügynök, hogy rendkívüli hozammal lehetne jó befektetést csinálni. 5 éves lekötéssel az átlag banki kamatnál jóval magasabb hozammal kecsegtetett. Csak azt felejtette el mondani, hogy részvénybe teszik a kemény munkával megspórolt pénzünket. A kisember honnan tudja, hogy 1) mi az a részvén 2) milyen kockázattal jár. Így történt meg, hogy 1 millió helyett 900 ezer Ft-ot kaptunk vissza a lejáratkor.
Ne feledjétek el megkérdezni a felmerülő egyéb költségeket, mert azok a befektetéshez képest jelentősek lehetnek. Például, ha úgy döntünk hogy inkább kivesszük a pénzt, na ott tudnak még sarcolni rendesen.
miazavalami
@human: Mi az életbiztosítással jártunk így! :-(
kkalman
@gabrella: Volt ilyen idő, mikor a munkahely bérkifizető is volt egyben. Mellette meg TB kifizető is volt, csak az okosok kitalálták, hogy mindez nem jó, ha másért nem, akkor azért, mert nem tudták a pénzmozgást ellenőrizni.
kkalman
"...azt gondolják, hogy a bankok nem a szegényekért vannak."
Állította valaki az ellenkezőjét?
verőce21
Sajnos a bank egy szükséges intézmény, de mindig is a legagresszívebb pénzszivattyú volt. Az előnyeit kell nézni, akkor elviselhetőbbek. (pl. az internetes bankolás/átutalások, pénzkímélő eszközök-, bankkártyák használata amelyekkel biztonságosabban érezheti magát az ember akár külföldön is.)

Ha lehetett volna élni nélkülük, akkor már évszázadokkal ezelőtt megszüntették volna őket. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.