Bajnai Gordon szerint az Orbán-kormány oktatáspolitikája több évtizedre zárhatja ki Magyarországot a fejlődésből, ezért 2014-től gyökeres változásokat kell végrehajtani.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem eszelős politikusoknak kellene dönteni ad hoc az országot érintő legfontosabb kérdésekben, hanem szakembereknek. Ez újkori történelmünkben egyedül Bajnai alatt adatot meg, aki ténylegesen szakértői kormányt állított fel, pillanatok alatt.
A kontraszt most különösen nagy mivel utóda, OV dönt az országot érintő minden fontos kérdésben egy személyben, ráadásul egyre betegebben.
kukac50
A Fidesz döntései törvényei valóban kész katasztrófa. Szakemberekre kellene hallgatni Orbánnak nem tanácsadókra akiknek még élettapasztalatuk sincs.
KöBüKi
Tudjuk,érezzük és dühösek vagyunk.!
amaramaistanna
Az élet minden területét katasztrófává minősítették.A fityiszes vezetők jellemrajzát meglátásom szerint kíválóan megrajzolhatjuk,ha előbb újra elolvassuk Golding:A legyek ura c.könyvét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.