A Tanyacsárda készíti a kecskeméti Mercedes-gyárban tartandó mai fogadásra az ebédet. Mint arról beszámoltunk, ma indul hivatalosan a Mercedes CLA gyártása, melyet csak Magyarországon készítenek. Az ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz. A 80 fős fogadásra büféasztalos menüt rendelt a cég német vezetése. Garaczi János cégvezető elmondta, hogy hajnalban fognak az ételek elkészítéséhez, húszan dolgoznak a kinti rendezvényen. Több menüsort állítanak össze, s a német vezetés ebből választ. Így ma a friss saláta mellett burgonya krémlevest rendeltek sonka chipssel, a főétel borjúpaprikás lesz. A vegetáriánusok zöldséges tésztát fogyaszthatnak sajtmártással. Ezt lezárandó, gundel palacsintát vagy gyümölcs mártással leöntött rétest fogyaszthat a vendég.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@gabrella: Fogyózik? Hát elég pocakos !
Törölt felhasználó
@Pálinkafőző Rézüst: igaz, szegény előkostoló:)
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Kezd rémleni valami . Na most már az istennek sem hiszem el, hogy ez a féreg nem tudathasadásos az új "kárpátok géniusza" . Elment ennek még az a kis maradék esze is ?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.