A 2018-as választásokig elegendő idő van a regisztrációval kapcsolatos alkotmányossági és belpolitikai kérdések tisztázására, ha pedig nem sikerül tisztázni, el kell felejteni az egészet" - mondta Navracsics Tibor a Népszabadságban megjelent interjújában. A miniszter arról is beszélt: Bayer Zsolt romákkal kapcsolatos első írása elfogadhatatlan volt, másodszorra viszont sokat finomított a helyzeten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
És ha valaki, mindenki, bárki "téved", az cinikusan beleröhög az EMBEREK arcába, és büszke a bunkóságára, vagy tévedését beismerve elnézést kér azoktól, akiket a "tévedésével" megsértett!!
Szóval, ha ennek a Navracsicskának a "múltkori" , a Bayer bunkóságát elítélő nyilatkozata után "mostanra" ez lett a véleménye akkor nem sok különbség van az ilyen "békemenetisták" között, mint pl. a Bayer vagy a Navracsics!!
Mellesleg kíváncsian várom, mikor fogja a DeutschexFűr is(!) visszavonni a Bayert "helyretevő" kijelentéseit??
mariaberta
Bayer nem tévedett, tudatosan írta azt amit írt, ha csak nem skizofrén, és időnként nem tudja, hogy mit ír az egyik Bayer, amit aztán a másik Bayer próbál helyesbíteni.
Mégis csak kár volt a Lipótot bezárni!! Navracsics? Első véleménye nem egészen ez volt, mármint, hogy Bayer is tévedhet! Bayer ezek szerint évek óta téved. Megint csak kár a Lipótért! És- Navracsics, milyen miniszter???
overdose1
A BAJ OTT KEZDŐDIK TI NAPONTA ,ÓRÁNKÉNT ,PERCENKÉNT TÉVEDTEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.