Vizsgálatot indít a cigányozó konyári tanár ellen a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ.„A tanári hivatáshoz méltatlan a fiatalember viselkedése, és erkölcsileg elítéljük azt” – mondta a hvg.hu-nak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) szóvivője a konyári általános iskola történelemtanáráról, aki egy az internetre kikerült felvételen arról beszél, „párszor” testi fenyítést is alkalmaznia kellett az általa „mocskosnak és büdösnek” nevezett roma gyerekekkel szemben. Az intézményfenntartó szóvivője szerint a KLIK elnöke „azonnal kérte a tankerület igazgatóját, hogy vizsgálja ki az ügyet.”A tanár elsősorban a roma gyerekekre panaszkodik, akik szerinte "primitívek", emellett „mocskosak és büdösek” is, akik csak a testi fenyítésből értenek, hosszú távon pedig a családtól elválasztva, „népnevelő intézetekbe” kellene küldeni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@scandináv: lA Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) szóvivője egy "kicsit" távolabbról szemléli/szagolja, és főleg nem annyiért mondja az igét...
scandináv
.”A tanár elsősorban a roma gyerekekre panaszkodik, akik szerinte "primitívek", emellett „mocskosak és büdösek”...
sokanvagyunk
@scandináv: lA Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) szóvivője egy "kicsit" távolabbról szemléli/szagolja, és főleg nem annyiért mondja az igét...
scandináv
@sokanvagyunk: Ez így van...pedig a tanár nem mondott hülyeséget.
QQCSI
Na, most tudtam meg, miért is kellett létrehozni a Klebersberg Kuno nevét beszennyező intézményt.
Krétát vettek-e már, a tanárok fizetését számfejtették-e már, az iskolások pályaválasztásában segítettek-e már egy hangyányit?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.