Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot a helyi református gimnázium egy tanára ellen a Kiskunhalasi Járási Ügyészség a Kiskunhalasi Járásbírósághoz. Az atv.hu úgy tudja, az egyébként rendkívül népszerű tanár táborokban és a Facebookon folytatott szexuálisan jócskán túlfűtött beszélgetéseket diákokkal. A 39 éves férfi az ügyet követően közös megegyezéssel távozott az iskolából. Az atv.hu információ szerint az internetes beszélgetésekben O. Adrián valóban jócskán eltért attól a stílustól és tartalomtól, ami egy tanártól elvárható, különösen, ha egyházi intézményről van szó. A beszélgetésekben szó esett közös italozásról, obszcén megjegyzések és felszólítások történtek a diákok és a tanár részéről egyaránt, valamint pornóképet is megosztottak a résztvevők. Azt majd a bíróság fogja eldönteni, hogy mindezek törvénybe ütköző cselekedeteknek is minősülnek-e.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ez végül is,a mai világban,szexuális felvilágosító óra adás !
Megjegyezném,narkó nélkül !:)
Kutyafüle
Obszcén mondatok egy református tanártól? Ejnye-bejnye hát szabad ezt?Ha van fölös energiája, el lehet menni fizikai munkára is, mondjuk azonnal !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.