A baloldal immár sokadik alkalommal választotta azt az utat, hogy külföldön próbálja meg lejáratni az országot, és valótlan állításokkal vezeti félre a külföldi közvéleményt - kommentálta Selmeczi Gabriella Mesterházy Attila Wall Street Journalnek adott nyilatkozatát, hétfőn. Miközben külföldön úgy tüntetik fel magukat, mint akik a jogállamiság, az összefogás és magyar gazdaság barátai, az eddigi kormányzásuk tragikus következményeiről mélyen hallgatnak - hívja fel a figyelmet a Fidesz szóvivője, hozzátéve: Mesterházy Attila interjújából is egyre világosabb, hogy mit akar a baloldal valójában: újra a bankokat helyeznék a saját állampolgáraik elé, a külföldi tulajdonú vállalatokat a magyar vállalkozások elé. "Külföldön összefogásról beszélnek, miközben itthon gyűlöletkampánnyal hergelik az embereket" - zárul a közlemény.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
többet ártanak az itthoni vezetők (akik ugyebár felhatalmazást kaptak erre a kétharmadtól) nyilatkozatai, mint 100 mesterházi külföldön.
lbs
Ha Mesterházy orosz állampolgár lenne és Oroszországra mondana ilyeneket, valószínűleg az utolsó élő állapotban elkövetett nyilatkozatai egyike lenne...
entero
Mesterházy 2010 óta ezt csinálja, sajnos némi eredménnyel.
Dr. Felipe
Hát volt amikor a turul járta egész Európát 8 éven keresztül a Gyurcsány kormány rossz hírét keltve most meg fordítva van bár Mesterházynak nem is kell nagyon erőlködnie mert ezek a félázsiaiak Mesterházy nélkül is tudnak bohócot csinálni magukból.
kamazuka
Nem értem miért parázik Mesterházy?
Izraeli rakéták még nem néznek Budapestfelé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.