Semjén Zsolt szerdától négynapos látogatást tesz Izraelben és a Palesztin Hatóság területén, Betlehemben; a miniszterelnök-helyettes találkozik Jóna Mecger izraeli főrabbival is - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Most akkor egyesül a zsidó-keresztény vallás?
A Tündik bündije
@gabrella: Nem egészen. Mivel tömjénünk csak egy plagi-keresztény, ezért úgy gondolta, hogy mindegy, inkább felveszi a zsidó vallást.
bakegya
Ekkora áldozatot!Vagy csak eljött a gyónás ideje!,azt se tudom elképzelni hogy a keresztvizet mosatja le magáról!-esetleg parancsot teljesít és örök hűséget esketni tér meg a sirató falig,hogy az új vezérre esküszők serege bővüljön,a holokausztra még emlékezni képesek helyén?-ki tudhassa,majd kiderül a sikerélményes kissebség győzeldelmessége idején.@gabrella: mit nem gondolsz, azt csak metélve működtethetné!Szerszám híján,csak kavarhat,akarom mondani kampányol.
Pilóta
@A Tündik bündije: 10:51
Mivel zsidó, ez lesz számára a legkisebb probléma:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.