Vannak egy nemzetnek olyan meghatározó pillanatai, amelyeket soha nem felejtünk el. Ilyen volt az is, amikor Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes kiosztja a Himnusz új zenei megjelenítését tartalmazó CD-ket az MR Gyermekkórusa tagjainak az Országház Kupolacsarnokában.

A közmédia a magyar kultúra napján, a Himnusz születésének 190. évfordulója alkalmából adta át a magyarországi és a külhoni magyar általános iskolák képviselőinek a Himnusz, a Szózat és a Székely Himnusz új változatait tartalmazó kép- és hanghordozókat, amelyeket a közmédia zenei együttesei - szimfonikus zenekara, énekkara és gyermekkórusa.

Semjén Zsolt a Himnusszal pózolt

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Menjen Romániába pozolni akiknaek adta a z állampolgárságot! szégyen hogy még a himnuszt is megmásitja undoritó patkány banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@coyote3: az Ő istenének házában minden bűnbocsánattal jár!jár-és jár!-mert kell,kell és kell!
silber13
@bakegya: Persze. Az Isten megbocsájt, hiszen végsősoron az a mestersége.
tűzróka1939
@silber13: Na ezért úúúútááálom én a papokat . Csalnak,lopnak ráadásul még hazudnak , a keresztény hit zászlaja alatt népcsoportokat irtottak ki vagy erőszakkal kényszerítettek a keresztény vallásra . És mind ezt isten meg bocsájt szöveggel lezárták . Ezt az ájhatatos manót nem lenne szabad a himnuszunk megszégyenítésére felhasználni . Aki az ellene felhozott palizálás vádra nem mer reagálni . Helyette 1 alkoholista és 1 szenilis vén kecske beszél hülyeségeket . Jó reggelt a tisztelt társaságnak !
bakegya
@Hellcat: ez lenne a költséges vetés aratása himnuszostul mindenestül akkor brüsszelben lesz mivel dicsekedni megint.
GORGIO12
meghalt matyas oda az igazság... kölcsei forog a sírjában... legalább Ruzsa Magdinak lett volna esze és nem alt volna ősze ilyen bandával...vagy pénzért o is megvehető... ennyire rászorult...hm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.