Orbán Viktor valószínűleg érzi, saját korábbi önmagát köpi szembe, amikor Putyinnak hízeleg. Hiszen pontosan tudni lehet, hogy az oroszok mit akarnak: az egykor volt csatlós államok feletti érdekszférájuk legalább részleges visszaszerzését - olvasható a Véleményvezér legfrissebb bejegyzésében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
milyen már,hogy kifordul magából,az emmútt nyócévben számtalanszor tiltakozott a fidesz ha a kinaiakokkal vagy a poszt kommunista oroszokkal tárgyalt az aktuális kormány.minden alkalmat megragadtak ,hogy keresztbe tegyenek.
csiga0771
" A politikai kényszer pedig nagy úr: úgy tűnik, a nemzeti érdeknél is nagyobb " Miért az a nemzeti érdek hogy a nyugatnak nyalizzunk, még mindig hatalmas piac az orosz, rengeteg pénzzel, engem speciel k-ra nem zavarna ha a cégnél ugyanolyan éhbérért nem csak a németeknek gürizzünk...
dr. prédikátor
Tisztára nyalta tovaris Putyin seggét!Milyen szaros lehet a szája!!!
miazero
@csiga0771: Na. Még a végén komcsi leszel kompromisszumból.
csiga0771
@miazero: Ott még nagyon nem tartunk, de élni is kell /lene/ valamiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.