A magyar kormányfő utolsó reménye Moszkva, ahol kifejezetten szeretni szokták a megszorultságukban hozzájuk forduló EU-tagállamokat. Csak nem árt tudni: amikor az orosz fél üzletet mond, valójában politikai befolyásszerzésre gondol - olvasható a Véleményvezér legfrissebb bejegyzésében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

isaac
Ki nem szarja le hogy milyen érzése van a Véleményvezérnek? A kakas is kukorékol a szemétdombján, de kit érdekel, hogy szolgál a kedves egészsége, milyet székelt, van-é kukuc az domboldalon, nyomasztja-e a hó látványa...
bundi
gondolom ment puncsolni, hogy annak idején nem is úgy gondolta, meg hogy ő nagyon is szereti az orosz olajat meg a földgázt, még ha nem is ezt mondta, utána ment barrosohoz, a francia, német cégek ellehetetlenítése miatt, hogy ezt csak a szocik terjesztik róla.
Feraj49
@lajospapa: 15,58-ra.:Viktorunk első miniszterelnöksége idején a Pápához is elment,de az sem segített a magyar gazdaságon. Isten segítsége is kevés ! Sokak által imádott nyugat is,csak pénzforrásnak tekintik a magyarokat. Ahova sza...-t oda megy ételért,és
segítségért ? Csak az oroszok megbocsájtásában, segítségében bízhat. Sajnos mi is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.