Hódmezővásáhely nem elégszik meg azzal, hogy az állam a város adósságának 60 százalékát átvállalja. Mint kiderült, a város vezetése a napokban Szegeden, a kormányhivatalban tárgyaltak a konszolidációról. Itt jelezték, ha marad a 60 százalékos besorolás, akkor nem biztos, hogy el tudják látni feladataikat. Kiegészítették az adósságcsökkentés kapcsán tett indokaikat, például azzal, hogy a lakosság már nem terhelhető tovább helyi adókkal. Még februárban újabb ajánlatot kaphat a város, amelynek élén a közelmúltig a jelenleg a Miniszterelnökséget vezető Lázár János állt. Hódmezővásárhely az egyik leginkább eladósodott magyarországi település, adósságállománya a Délmagyar.hu szerint mintegy 20 milliárd forint.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Akkor lézer annyitisér jankó a Svájcba kimentett vagyonkájából 100% ban tehermentesítse a várost mert ő adósította el. Ne az ország lakosságára terheljék ezek a senkiháziak az adósságot mert az ország lakossága sem terhelhető már tovább adókkal.
mariaberta
Lázár János volt városvezető annyit ér, amennyi adósságot felhalmozott. Persze Ő gondoskodó atya és felhalmozott, a maga javára is.
És hol is tartja a fia "hozományát"? Lányok figyeljetek! Kilátásban van egy jó parti.
Na de kisegíti Őt egy kis adósság átvállalással na kicsoda is? nem találjátok ki úgy sem.
lópicigáspár
Megélhetési bűnöző mind! Csak a saját pecsenyéjüket sütögetik - a mi zsírunkon! :-(
Hellcat
Ez azért nemsemmi...rühes banda az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.