A parlament költségvetési bizottságának fideszes alelnöke szerint nem fér kétség ahhoz, hogy a magyar gazdaság valóban egy sikertörténet. Puskás Imre így reagált sajtótájékoztatóján arra, hogy az MSZP-s Kovács László szombaton azt mondta: az adatok nem támasztják alá Orbán Viktor miniszterelnök szavait, aki Brüsszelben sikertörténetnek nevezte a magyar gazdaság eredményeit. A költségvetési bizottság kormánypárti alelnöke hangsúlyozta, hogy a kabinet számos olyan területet tud felmutatni, ahol jelentős előrelépés történt az elmúlt időszakban. Példaként említette az uniós trenddel ellentétben Magyarországon csökkenő államadósságot, a három százalék alatti államháztartási hiányt és a javuló munkaügyi adatokat.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Elájulnak attól a Fideszen kívül is. Csak más értelemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
"Magyarország sikertörténet" ezt szajkózta annak érdekében,hogy szüntesse meg az EU a túlzott deficit miatti eljárást.A TÁMOGATÁSI CSAPOK ALÁ TARTHASSA A MARKÁT.Azzal érvelt amivel itthon is riogat,IMF,ÁLLAMADÓSSÁG meg a sok hablaty,de semmi számszaki konkrétum,és milyen nagy az egyensúlytalanság,a szociális robbanás veszélye,erről nem szólhat a krónika.A magyarok így,a magyarok úgy,de kik ezek a magyarok akik a szájába adják ezt a k...nagy arcoskodást.Be is takarhatná magát a trikolorral amit leakasztott,a Barrózót is kiakasztotta!!-a szokásos tick-je!
Mari's
Ha ezt akarták, akkor 100 %-ban sikerült nekik!
overdose
Be is ájulhat nyomorba döntötték az országot .ők meg milliárdokkal dobáloznak a zsebükben!
kukac50
Elég rosszul állunk!
Ha már kényszerből kell tanulni fejleszteni vagy embert alkalmazni.
60 év felettieket és a kis gazdaságokat akarják ellehetetleníteni.
Ezért vezetik be a gázolaj jövedéki adójánál csak interneten lehet igényelni,nyomtatványon nem. Eddig a falugazdászok segítettek,már nem segíthetnek.
Aki nem tud Internetezni vagy a tanyán még áram sincs azok a pénzek megmaradjanak a Fidesznek így megy a gazdaság élénkítés.
A 300 hektáron gazdálkodónak adják ki határozatban,hogy minden 20 hektár terület után alkalmazzon egy dolgozót,de 20 hektár alatt vagy néhány állat tartása miatt ne lehetetlenítsék el azokat akik még dolgoznak a mezőgazdaságban.
Elájulnak a gazdák is 60 év körüliek,amikor kötelezik őket a fejlesztésre,ember alkalmazására vagy tanulásra. Az is 50 ezret fizet akinek 10 birkája van az is akinek 100. 200 birka felett már állatjóléti felelőst is kell alkalmazni aki vizsgázott.
Könnyű az író asztaltól kiadni a parancsot,de többet tud egy 60 éves az állattenyésztésről mint Orbánnak a Tanácsadói.
Ha valamihez hozzányúlnak az a kezük alatt szarrá megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.