Az LMP kockázatos lépésnek és felelőtlenségnek tartja, hogy a magyar állam megvásárolta az E. ON gázüzletágát - mondta Vágó Gábor szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Eladni volt felelőtlenség kisfiam!
Amíg ment a propaganda etetés,hogy vezetékes gázzal fűteni addíg a rendszer veszteségen volt tartva,ahogy ki lett szervezve külföldnek megindult a sarcolás.
A tisztelt LMP-ben is volt magyar magyart nyúzó érdekelt?
Dr.luigilongo60
@kamazuka: Szerinted akkor most nem lesz sarcolás?
Szerintem csak most kezdődik igazán, csak egészen más csatornákon fog folyni a lé, miközben igyekszenek elhitetni veled, hogy milyen jó is ez neked és a lakosságnak.
kamazuka
@Dr.luigilongo60: ÁÁÁÁÁ Tisztelt Dr úr!
Látom a sorok közötti olvasás lételeme!
Én jó magam csak azt szerettem volna érzékeltetni,hogy elprivatizálni azután visszavásárolni dupla haszon a lakosság nyakára tett kötéllel.
Mintha az akkori eladókkal össze beszéltek bolna,hogy a visszavásárlás is oly keservet hoz mint annó.Ettől természetesen még igaza lehet ,a tisztelt Dr úrnak.,és ezt jó szívvel jelentem ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.